Over Ons

HomeOver Ons

DE MENSEN ACHTER MEDIATORSCORE

HET VERHAAL ACHTER MEDIATORSCORE

Een aantal jaar geleden zijn wij, een drietal ondernemers met een juridische achtergrond, begonnen met een beoordelingstool voor advocaten. Inmiddels is dit een groot succes. Op een gegeven moment viel het ons op dat er tot voor kort geen beoordelingstool voor mediators bestond. Hier hebben wij, samen met de grootste beoordelaar van Nederland (Klantenvertellen), verandering in gebracht. Klantenvertellen heeft uitgebreide ervaring binnen de reviewwereld, terwijl wij bezitten over kennis van en een netwerk binnen mediators. Grote partijen zoals Coolblue, T-mobile en Centaal Beheer maakten al gebruik van Klantenvertellen. Nu geldt dit ook voor mediators.

Het unieke keurmerk dat we hebben ontwikkeld is in stand gebracht door nauw samen te werken met Klantenvertellen. Zowel qua uiterlijk als inhoud is het volledig afgestemd op mediator kantoren. Op die manier is het een ware verrijking van uw website.

Het keurmerk van Mediatorscore wordt inmiddels al door veel mediator kantoren effectief gebruikt, mede omdat het zo eenvoudig te installeren is. Ons doel is om nog meer kantoren te overtuigen en zodoende te zorgen voor een eerlijk en betrouwbaar beoordelingssysteem voor elk mediator kantoor. Zo profiteert ook de cliënt, zij zien op die manier immers welke mediator het beste bij hem of haar past. Nog niet overtuigd? Neem contact met ons op en wij vertellen u alles over wat Mediatorscore u kan bieden.

Het team van Mediatorscore

Benieuwd hoe Mediatorscore werkt?

Vraag nu een gratis demo aan en start met verzamelen!

image
https://www.mediatorscore.nl/wp-content/themes/hazel-1/
https://www.mediatorscore.nl/
##d8d8d8
style1
paged
Posts laden...
/data/sites/web/mediatorscorenl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off